airstreams

Boek nu >

comfortabele tweepersoons hotelkamer

De Airstreams zijn speciaal voor Camp Silver vormgegeven door ontwerper Christopher Deam uit San Francisco.

De Airstreams zijn ingericht als een comfortabele tweepersoons hotelkamer. Ze hebben vloerwarming en airco, een loungebank en een flatscreen TV.

slapen in luxe

Het slaapplatform heeft een tweepersoonsbed, de matrassen zijn van Talalay embrace. Het bedlinnen is van 100% Egyptisch katoen. 

krachtige douche

De badkamer is uitgevoerd in roestvrij staal en heeft een wastafel, hotelföhn, toilet en een krachtige douche. Het badlinnen is van Frette. De verzorgingsproducten zijn van Aesop.

panoramische plek

Elke Airstream heeft een zonneluifel en een eigen buitenterras. De acht Airstreams staan op een grasveld achter de boswal waar je een weids uitzicht hebt op natuurgebied de Reutummer Weuste. Op deze panoramische plek kun je getuige zijn van de mooiste zonsondergangen en wolkenluchten en een betoverende sterrenhemel.

privé-sauna

Op het terrein is een privé-sauna aanwezig. De sauna is gebouwd van red-cedar-hout uit Californië. De barrel sauna en de stortdouche staan in een omheining tussen de bomen en groene struiken. Na het sauna bad en een ijskoude douche kun je uitrusten onder het ritselende bladerdek.


Camp Silver • Ootmarsumseweg 320 • 7667 PC Reutum •